de Piramide energie II

 

De piramide energie

 

Deel 2   de levens cel

 

 

 

De levenscellen zijn op elke planeet belangrijk want zij brengen kleur en beweging in alle diversiteiten waar maar mogelijk is.

 

 

Een jonge ziel in afwachting om opnieuw geboren te worden heeft als sterk verlangen  weer aan een nieuwe reis te beginnen en die reis begint hij ook in een ronde vorm in het ovum.

 

Je levens cel of ei is reeds bij je moeder gemaakt om voorbereid te worden voor jouw groeiproces in dat bepaalde leven.

 

je wist vast al dat wanneer de bevruchting plaats vindt  er duizenden spermacellen krioelen rond het ovum om daar te proberen binnen te dringen en het eitje te bevruchten.

 

Om de bevruchting te doen slagen is er een vast spiritueel patroon nodig om het zaad de juiste weg te wijzen. 

 

Op een bepaald moment zullen 12 spermadeeltjes langs elkaar gaan staan als een soort rij en precies in het midden daarvan vormt zich een kleine opening die uiteindelijk het 13e spermadeeltje zal doorlaten!

 

 

Dit feit is al oeroud en is dus van alle tijden, en dit spiritueel patroon herhaalt zich keer op keer .

 

Om een klein bruggetje te maken moeten we terugdenken aan jezus christus want hij kwam ook op de traditionele manier op aarde en het wonderlijke daarvan is dat hij in zijn spirituele missie later ook gebruik maakte van 12 apostelen en hijzelf de 13de schakel was, om

 

vervolgens de wereld te betoveren met liefde voor alles wat leeft!

 

 

Het getal 12 is in het spirituele een veel voorkomend getal van afronding (bv de 12 maanden de 12 dimensies , 12 sterrenbeelden ,12 apostelen enz.) 12 vormt op zich weer een cirkel of cel.

 

 

In deel 3 gaat het over het programmeren van de cellen!

 

Graag tot de volgende blog en wanneer je vragen hebt zijn die altijd

 

welkom.

 

Groet GJ

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0