BLOG · 17. oktober 2020
Vaak ontstaan er kleine problemen in familieverband en indien dat niet goed wordt opgelost kan er een geestelijke belasting ontstaan! In de volgende levens krijg je de kans dit met wijsheid en inzicht glad te strijken maar het blijft dit een moeilijke horde om te nemen.
BLOG · 03. oktober 2020
Ik heb allerlei fantastische reizen gemaakt op prachtige stranden en steden over de hele wereld. Heb je Natalie ook gezien? Jazeker ik heb haar gezien en ze lachte naar mij! Ze zei dat ze me miste en al naar de dag uit keek wanneer ik terug in haar leven zou komen.
05. september 2020
Hallo, mijn naam is Emile en ik ben 18 jaar . Ik ben een eigengereid kereltje die het liefst hele dagen op zijn kamer doorbrengt . Ik droom er de laatste tijd over om een wereldreis te maken want ik wil er een jaar tussen uit, even helemaal geen verplichtingen meer! Waarom een wereldreis heb ik dan zo een rotleven? Een wereldreis lijkt me geweldig omdat dat een gevoel geeft van totale vrijheid die ik tot nu toe alleen op mijn kamer ervaar! Een rotleven is zwaar uitgedrukt maar ik kan niet...
BLOG · 22. augustus 2020
Jazeker mensen, SPIRIT is in love met de mensen op aarde!! SPIRIT is zo verliefd op ons dat het heeft besloten een permanente app te downloaden in ons Christus bewustzijn netwerk rond de aarde. Deze app moet er voor zorgen dat de liefdes energie dagelijks onder
BLOG · 14. augustus 2020
Zomaar een paar quotes die bij verschillende mensen heftige emoties zullen oproepen!. Hoe ontstaat een ziekte? Ik zal in een kort onschuldig verhaaltje vertellen hoe iets kleins kan uitgroeien tot iets groots. Als je goed de verborgen boodschap leest en daar enigszins naar handelt kan het levensavontuur je geest en ziel inspirereren tot grootse daden!.
07. augustus 2020
In onze moderne samenleving komt de term HSP regelmatig voorbij flitsen. Wat is dat eigenlijk HSP? Is het een nieuwe hoge snelheidstrein? Is het een besmettelijke ziekte? Is het misschien een nieuw youtube kanaal?
BLOG · 25. juli 2020
Het innerlijke kind in jezelf zoeken is tegenwoordig een veel gebruikte techniek bij veel therapeuten! Maar wat is eigenlijk je innerlijk kind? Moet je weer kinderlijk worden? Moet je bij moeilijkheden je ook zo gedragen of opstellen? Of Moet je je misschien weer gaan voelen als een kind? De term je innerlijk kind zoeken heeft iets aandoenlijks, iets vertederends in zich, bij sommige personen kan je wel eens denken “ben je wel ooit jong geweest”? Als je president Trump op....
BLOG · 17. juli 2020
Matisse op reis Hallo, ik wil me even voorstellen . Ik ben Matisse heb 4 kleine pootjes, een lange staart en een grote eetlust heel de dag door! Mijn 2 baasjes noemen me een puppy en dat vind ik helemaal niet zo fijn want ik voel me al een grote teckel! Als ik wakker word kan ik overal spelen, rennen, maar de fijnste momenten van de dag zijn wanneer ik geknuffeld word door mijn baasjes. Ik vind het heerlijk om op schoot te liggen en onder mijn kin en buik geaaid te worden. Soms zijn ze zo druk...
02. juli 2020
BLOG LIEFDE ?! Wat versta je onder liefde? Heeft het een kleur? Heeft het een vorm? Heeft het een geur? Hebben we liefde nodig? Leidt het naar een groter bewustzijn? Waarom is liefde essentieel voor alles wat op aarde groeit en ademt! Allemaal vragen die je niet direct kan antwoorden maar stiekem bepaald dat item wel voor een groot gedeelte je leven! Stel ik zou honderd willekeurige mensen zo n vraag stellen wat liefde zou betekenen dan zou je verrast zijn van de diversiteit aan antwoorde
18. juni 2020
BLOG 4 IS ER WEL EEN NIEUWE TOEKOMST?! De laats geschreven blogs waren hoopvol en enthousiast over de nabije toekomst! Maar heb je daar nu iets aan want ik voel me al een tijdje zo zwaar en ongelukkig en misschien wel depressief. Je leest de hele dag op je mobiel hoe je moet zijn en wat je moet om maar een sprankje geluk in je hart te voelen! De dag is voor vele mensen een zware last om door te komen en niet te denken over wat je is overkomen. Ik heb zelf niet gekozen voor mijn ziekte! Ik

Meer weergeven