BLOG · 14. januari 2023
De zin van het leven. Het is een prachtige zomerdag in Juli en ik hang heerlijk ontspannen in mijn comfortabele ligstoel. Alles voelt op dit moment goed, het was alleen wachten tot mijn schat zou thuis komen. Ik had mijn Ankh uit de piramide gehaald en hem op mijn buik gelegd. De zon verwarmd niet alleen de natuur, ook de Ankh is daar niet ongevoelig voor. Nu hij enigszins was opgewarmd pakte ik hem in mijn rechterhand aan de lus. Er kwam plots een gedachte in mijn hoofd om eens een wens te...
24. augustus 2021
De Gouden Healing Code
De wereld anno 2021 staat op de drempel van een bewustzijnsgroei. Bewustzijnsgroei zal je denken met alle problemen die we nu ervaren ???!!!!! Probeer je eens voor te stellen dat we met zijn allen op een gigantische bergpunt staan. We kijken naar de overkant want daar moeten we naar toe. De weg stopt en er is geen brug, de enige optie die er is een grote aanloop nemen en of te springen?!
03. maart 2021
Maandkaart Maart 2021
Als je van dichtbij goed naar de afbeelding kijkt zie je een Piramide die een gouden licht uitstraalt. Een Piramide symboliseert door de 3 gelijke zijden het bewustzijn van de mens, de 3 eenheid: GEEST, ZIEL èn LICHAAM. Samen met de gouden Piramide en het meestergetal 11 herinnert het ons aan
BLOG · 12. februari 2021
Over de Pleijadiers, onze oerouders
BLOG · 29. januari 2021
Maandkaart Februari 2021
Wees verlicht door liefde en waarheid & zie dingen zoals ze zijn zodat genezing kan beginnen.
03. januari 2021
1e Maandkaart 2021; Transformatie Lees mijn uitleg in het BLOG van vandaag.
13. november 2020
Het labyrint van het leven Iedereen heeft wel eens gehoord van het woord labyrint. Het woord heeft iets geheimzinnig misschien wel mystieks. Als je het woordenboek er bij pakt krijg je als betekenis “het doolhof” Misschien kun je ook zeggen dat het een omsloten wereld is waarin je wordt gevangen met je eigen werkelijkheid en emoties. Misschien een heftige uitspraak maar een doorsnee leven is te vergelijken met een labyrint zonder een bordje waar de uitgang zich bevindt! Wie heeft het...
BLOG · 17. oktober 2020
Vaak ontstaan er kleine problemen in familieverband en indien dat niet goed wordt opgelost kan er een geestelijke belasting ontstaan! In de volgende levens krijg je de kans dit met wijsheid en inzicht glad te strijken maar het blijft dit een moeilijke horde om te nemen.
BLOG · 03. oktober 2020
Ik heb allerlei fantastische reizen gemaakt op prachtige stranden en steden over de hele wereld. Heb je Natalie ook gezien? Jazeker ik heb haar gezien en ze lachte naar mij! Ze zei dat ze me miste en al naar de dag uit keek wanneer ik terug in haar leven zou komen.
05. september 2020
Hallo, mijn naam is Emile en ik ben 18 jaar . Ik ben een eigengereid kereltje die het liefst hele dagen op zijn kamer doorbrengt . Ik droom er de laatste tijd over om een wereldreis te maken want ik wil er een jaar tussen uit, even helemaal geen verplichtingen meer! Waarom een wereldreis heb ik dan zo een rotleven? Een wereldreis lijkt me geweldig omdat dat een gevoel geeft van totale vrijheid die ik tot nu toe alleen op mijn kamer ervaar! Een rotleven is zwaar uitgedrukt maar ik kan niet...

Meer weergeven