Hoe werkt de Piramide?

Een Piramidevorm stimuleert een verhoogd energieveld dit in tegenstelling tot een kubusstructuur waarin de meeste mensen leven.

Doordat de Piramide harmonieuze energie bundelt buigt hij negatieve energie af zodat ongeordende en dis-harmonieuze energieën verdwijnen.

 

Mensen die regelmatig in een Piramide mediteren, krijgen sterke spirituele en psychische impressies, krachtige dromen en visioenen, levendige visuele beelden en rapporteren een verbetering van hun geheugencapaciteit.

Piramide energie is een levens brengende kracht die we bio-kosmische energie noemen, en het mogelijk maakt dat de Piramide als een soort kosmische antenne werkt die intuned op enorme energie bronnen, deze kan ontvangen en ombuigen in een magnetisch veld. Het grootste deel van deze energie blijft binnen en onder de Piramide en een kleiner deel verspreid zich via de 5 hoeken.

 

Veel mensen, bijna allemaal, die in een Piramide hebben gemediteerd maken melding van een re-vitaliserend en verlevendigd gevoel, waarbij ook hun zintuigelijke perceptie werd aangescherpt, tevens zeggen zij dat pijnlijke symptomen of ziekte symptomen werden verlicht of zelf helemaal verdwenen.

Vaak voelen zij een prikkeling van energie in hun lichaam en soms ook een klingelend geluid in de verte, wat verklaard zou kunnen worden door het feit dat de Piramide vorm de positieve geluidsvibraties focust en resoneert.

Onze Piramide assisteert je bij elke stap die je maakt in je meditatie. deze meditatieve staat wordt in de Piramide sneller bereikt, is dieper en is voor velen meer vervullend.

 

Andere wetenschappers nemen de stelling in dat Piramide-energie verantwoordelijk is voor een gezonder functioneren van lichaamsellen, lichaamsweefsel en organen.

Ook dit kan worden toegeschreven aan het effect dat mensen die mediteren ervaren; een positieve stroom van energie rondom, maar vooral in de Piramide die het mogelijk maakt dieper te focussen.

Het betekent dat de energie in een Piramide het een zender maakt van universele licht-energie, die we ook kennen als ether, bron en nul-punts energie.

Doordat de binnenzijde van een Piramide de binnen gevloeide energie weer uitzend, veroorzaakt dit een hoger dimensionaal veld (Orb-achtige bolvormige energie).

 

Dit etherisch bolvormig energieveld is het sterkst op 1/3 hoogte van de basis van de Piramide. 

En dit veld is de scheppende kracht achter ALLE creatie. Deze kracht heeft de eigenschappen en de capaciteit om 'automatisch' lagere vibraties (-) energetisch om te zetten in hogere (+) vibrationele energie.

Door middel van Kirlian- fotografie zijn veranderingen in de aura (elektro- magnetisch veld om de mens) van iemand die in een Piramide mediteert waargenomen.