Ontspannen & onthaasten

Ontspannen en onthaasten

 

Waarom is ontspannen zo belangrijk in je leven?

 

Teveel spanning en stress zijn absoluut niet gezond voor lichaam en geest, daarover is iedereen het tegenwoordig wel eens. Wel hebben we allemaal een bepaalde vorm van spanning nodig om goed te presteren en daardoor de dagelijkse routine te volbrengen.

 

Wordt die spanning echter teveel opgebouwd, qua werk en privé dan is het belangrijk om op tijd te onthaasten, zodat ernstiger verschijnsels kunnen voorkomen worden  zoals burn-out, depressie, angst en overspannen zijn etc.

 

In het kort gezegd zouden je cellen weer op normaal niveau moeten gaan vibreren om zich te herstellen; iets wat niet zo eenvoudig is en veel discipline vraagt.

 

Bij Meditation Point ben je aan het juiste adres om op een natuurlijke, directe en hoogstpersoonlijke manier weer in balans te komen en te onthaasten.

 

 

 

Contact

Mobiel: 0032(0)475 51 82 63


Reiki+


Wat is Reiki+?

 

Reiki+ staat voor het geven van helende energie door middel van de handen en door middel van de Ankh*.

 

Het lichaam bestaat uit een groot aantal energiepunten, de chakras die op hun beurt weer verbonden zijn met de verschillende organen in het lichaam.

Bij Meditation Point geeft de Reikimaster energie in de aura op 10 centimeter van het lichaam en herstelt zo de balans, dit kan perfect zonder aanraking om de diepe meditatie in de Piramide niet te verstoren.

Heb je pijn of een probleem met een bepaald orgaan of deel van het lichaam dan is er vaak een disbalans in een van de chakra's en dit kan verbeterd of zelfs hersteld wordt.

Tijdens een uitgebreid voor en na gesprek worden eventuele problemen spiritueel verklaard en er worden tools gegeven dit te verbeteren.

Verdere persoonlijke ondersteuning wordt geboden via whatsapp of mail; je kan dus altijd terecht.

 

*Sleutel van de helende kracht; staat voor levenskracht.

 

 

*Ankh
*Ankh