De Corona cel

 

De piramide energie

 

De corona cel  

 

 

in de vorige blogs gaf ik uitleg over onze cellen en hoe die reageren op invloeden van binnenuit (emoties) en buitenaf (externe factoren) op dezelfde wijze reageert moeder aarde ook!

 

Als je de aarde ook als een cel ziet heeft deze ook de mogelijkheid tijdelijk een andere vorm aan te nemen en is het verbazingwekkend hoelang ze heeft gewacht om van zich te laten horen.

 

In vroegere tijden werd er een drastisch middel ingezet namelijk een poolshift, dit had als gevolg dat 2/3 van de wereldpopulatie en ook de dieren stierven.

 

Deze grote veranderingen vielen vaak samen met het aflopen van een

 

equinox maar daar kom ik een andere keer op terug.

 

Moeder aarde wil ons helpen een sprong te maken naar een hoger bewustzijn en zij wil ons ook laten voelen dat we weer opnieuw als mens de balans moeten zoeken in alles wat we ondernemen en verteren!

 

de mens anno 2020 is niet in staat gebleken zelf verantwoordelijkheid te nemen tot matiging en respect voor de natuurlijke bronnen op de  planeet.

 

Wijsheid , balans en stilte  zijn kenmerken van een bewuste ontwikkelde ziel in tegenstelling tot  materialisme , egoïsme en verspilling want dat is een vorm van opportunisme!

 

Onze welvaart heeft ons veel gebracht,  luxe en allerhande spullen om onze noden te bevredigen maar ons innerlijk geweten weet dat er een houdbaarheidsdatum zit aan al die materiële excessen.

 

Ook het dierenwelzijn en de prachtige bossen , en regenwouden moeten daar onder lijden!

Wie moet het tij gaan keren?

 

Mijn hoop is gevestigd op een generatie van sterke empathische zielen (de dertigers) waaronder een groot aantal vrouwen die verantwoordelijkheid kunnen gaan nemen hoe het anders moet, want de

 

mannelijk dominantie (expansie, zakelijkheid, ego, machtsstrijd)  is snel tanende en heeft geen antwoorden meer!

 

 

Moeder aarde heeft met veel geduld gewacht tot deze vrouwelijke energie opnieuw zijn intrede deed want  zij weet dat dit proces een herhaling is van vorige grote veranderingen.

 

Alleen de vrouwelijke energie kan ons op een hoger bewustzijnsplan brengen omdat zij immers zelf nieuw leven kan voortbrengen!

 

Corona gaat ons duidelijk maken dat vanzelfsprekendheid in ons leven niet meer standaard is en geeft ook aan dat vele mensen in 

 

verschillende beroepen die zwaar overbetaald worden en nu als makke schapen thuis zitten, nu respect moeten hebben voor de mensen waarop ze misschien eerder neerkeken maar die de hete kastanjes nu

 

wel uit het vuur halen!

 

 

De nieuwe werkbare samenleving moet weer op zoek naar balans en ik bedoel niet nivellering maar wat deze crisis leert dat alle beroepen dus mensen even belangrijk zijn!

 

 

Dit virus zal een groot aantal mensen tot denken aansporen en diegene die daar gehoor aan zullen geven zullen groeien naar een

 

breder bewustzijn en in volgende levens daar de vruchten van plukken.

 

 

 

Corona heeft een zaadje geplant en ondanks dat het spijtig heel veel levens heeft gekost en nog zal kosten zal het uiteindelijk gaan uitgroeien naar iets positiefs namelijk collectieve bewustwording.

 

 

 

Zoals bij alle rampen zal er een mechanisme zijn van terug verlangen naar het oude vertrouwde dat is een natuurlijke reactie, alleen zal dat niet meer gaan want dat is onze oude 3d wereld.

 

Laten we deze oude aarde herscheppen tot een nieuwe werkelijkheid!

 

Ons advies, geniet van de rust en van je eigen gezinnetje en probeer creatief te zijn, maak plannen voor later met het zonnetje in je achterhoofd .

 

In de volgende bijlage heb ik numerologisch wat feiten over corona op een rijtje gezet en wat opvalt is dat het proces van verandering door de albron is voorbestemd!

 

Mijn volgende blog IV gaat weer verder op het laatste thema meditatie

 

 

 

        S   A   R   S     C  O   V   I   D    1  9

 

          1   1    9   1     3  6   22 9   4    1 9 

 

                   12         +        44      +       19

 

                                  75  = 12

 

         12

 

                    C   O   R   O   N   A

 

                          3    6   9    6   5    1    

 

                                    30 = 3 

 

                     3  

 

Betekenis getal 12

 

Getal van de perfectie. Geleidelijke geestelijke groei naar een hoger

 

bewustzijn!

 

Betekenis getal 3

 

Het verbeteren van de omgang met familie en anderen en het stimuleren

 

van de creatieve mens.

 

Als je het getal 12 terug brengt dus 1+2 kom je weer op 3 uit!

 

Als je de piramide in je gedachte neemt heb je 3 zijden en die staan voor

 

Geest, ziel en lichaam. Geloof in de toekomst en heb vertrouwen in ons spiritueel pad!!! Groet GJ

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Dagmar (donderdag, 02 april 2020 07:48)

    Mooi geschreven Gert Jan. Alles heeft een reden en Corona is er niet voor niks. Laten we hopen dat we er mooie levenslessen door mogen ervaren. Het wordt nooit meer hetzelfde.