Oorsprong piramide, Levenscel deel V

 

De piramide energie

 

 

 

De levens cel  deel V

 

 

 

De piramide vorm is voor de meeste mensen het meest bekend uit egypte.

 

Een groot puntig gebouw wat al heel oud is en gemaakt is uit enorme grote en zware stenen die op een wonderlijke raadselachtige manier op elkaar zijn geplaats.

 

In de geschiedenis boekjes wordt gezegd dat de piramides rond de 4000 jaar oud zijn maar ze zijn vele duizenden jaren ouder.

 

De mens heeft voor het eerst kennis gemaakt met de piramides in de tijd van atlantis.

 

De atlantische hogepriester en priesters hadden grote kennis over de werking van de piramides, en gebruikten zijn kracht op dagelijkse basis.

 

Als je nog een stap terug gaat zijn de werkelijke bouwers afkomstig uit een sterrenstelsel genaamd canis major.

 

De canis major constellatie bestaat uit verschillende sterren waarvan de hond-ster de bekendste is en vanaf aarde als groots zichtbare ster is te zien. De hond-ster is ook wel bekend onder de naam sirius.

 

De ster sirius is 10 x groter dan onze zon !!!

 

Sirius is en was voor de aarde een zeer belangrijk ster omdat zij de architecten zijn van het vroegere lumerie en speciaal van atlantis.

 

Sirius heeft nog 2 sterren om zich heen draaien waarvan 1 heel kleine dwergster (Sirius B) maar zeer zware ster ( omlooptijd 50 jaar rond Sirius).

 

De andere dwergster is een waterplaneet genaamd annu en deze bewoners zijn ons bekend want het zijn de dolfijnen en walvissen.

 

De sirianen leefden op een hoger dimensiaal niveau tegenover de aarde en die kennis hebben ze vooral tijdens de atlantische periode doorgegeven.

 

De sirianen hadden grote kennis van de geometrie van de schepping, je zou ze eigenlijk als leraren kunnen beschouwen.

 

De aarde is en was voor de sirianen een mooi proefproject en ze hebben niet voor niets de 3 piramides  in één lijn geplaats naar de ster sirius.

 

 

 

In mijn volgende blog ga ik in op de werking van de piramide .

 

Groet GJ

 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0