De Piramide energie deel VII; hoe werkt de sessie

 

De piramide energie

 

 

 

Deel VII, de piramide sessie, hoe werkt dat?

 

 

 

Elk levend dier plant of mens heeft een merkaba om zich heen.

 

De merkaba heeft de vorm van een ufo en schrik niet het heeft een diameter van 8 meter.

 

Dit is een bijzonder krachtig veld dat zich dag in dag uit vermengd met andere zielen of dieren om contact te maken en te leren.

 

Als je in de piramide ligt op 1/3 derde van de hoogte dan is de kracht van de piramide het sterkst en activeert het je merkaba automatisch.

 

In onze piramide staat ook nog op de grond een afbeelding van de  levensbloem met hierop de 12 kristallen op de kruispunten en een  bergkristal bol in het midden geplaatst dan heb je een perfecte

 

merkaba gecreeerd.

 

Wat gebeurt er dan met je lichaam en in je geest?

 

De merkaba is een  lichtvoertuig dat je overal heen kan brengen waar je wil maar helaas is dat nu nog voorbehouden aan oude zielen.

 

In de toekomst zal dit werkelijkheid worden maar dan moet ons bewustzijn op een veel hoger plan gebracht worden en dat gaat nog aanzienlijke tijd duren.

 

Wat kan het je brengen in dit leven?

 

Gedurende een sessie in de piramide voel je je bijna gewichtsloos en de merkaba brengt je terug in de tijd of naar de toekomst om je te laten voelen en zien wat je nog moet helen!

 

Jouw cellen zijn op dat moment in een optimale staat van balans:

 

Je klachten zijn even verdwenen bevrijd van angst en stress en dagelijks beslommeringen opent het je derde oog.

 

Je hogere zelf wordt geactiveerd en laat je astraal reizen en met kleine hints en beelden zien waar nog een taak ligt in dit leven!

 

In het volgende blog meer over wat wij voor jou kunnen betekenen om Je eventuele klachten in kaart te brengen en samen te werken aan het harmoniseren van jouw systeem.

 

 

Groet GJ

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0