Blog VIII Meditation Point; de Sessie

 

MEDITATION POINT

 

 

 

In de afgelopen 7 weken hebben we in verschillende blogs proberen uit te leggen hoe een levenscel zich kan ontwikkelen in de vele levens die iedere ziel op aarde heeft.

 

We hebben ook de grote waarde van de piramide uitgelegd en hoe deze met positieve en krachtige quantum energie jouw cellen weer kan aansturen tot vernieuwing.

 

 

MEDITATION POINT gevestigd in sint huibrechts-lille heeft een echte piramide met helende capaciteiten dit samen met de kennis van oude zielen geeft een unieke combinatie van een luisterend oor èn adviserende boodschappen op maat.

 

De Atlantis en het oude egyptische tijd zijn voor ons leermeesters geweest in de talrijke levens die we samen hebben geleefd en wij voelen het ook als  een spirituele plicht deze kennis aan anderen door te geven. 

 

 

Doordat de mannelijke en vrouwelijk energie  bij MEDITATION POINT zo in balans is kunnen wij neutraal en objectief hoogst persoonlijke adviezen geven over je uitdagingen en levenspad!

 

Oude wonden, haat  of langdurige kwaadheid gaat zich vastzetten in het dna en het is daarom de hoogste tijd om daar iets aan te veranderen!

 

 

Een bezoek aan MEDITATION POINT is voor iedereen geschikt, voor lichtwerkers, maar zeker ook voor zielen die al (levens)lang met verschillende klachten en repeterende patronen rondlopen.

 

Het consult is een ruim 3 uur durende sessie waarbij er veel informatie over jouw persoonlijk wordt gegeven en natuurlijk niet te vergeten de piramide behandeling die je dna een geweldige boost zal geven om weer positief te gaan denken en handelen!

 

 

De piramide energie is een opschoning van je innerlijke energie een verrijking en zielsherkenning maar ook je uiterlijk energieveld (de merkaba ) zal je dna en cellen opnieuw activeren en het helingsproces stimuleren.

 

 

 

Het corona virus heeft recent bij veel mensen voor angst en zorgen gezorgd en niet te vergeten stilstand!

 

 

Deze stilstand is veel positiever dan je in eerste instantie misschien zou denken er is iets aan het veranderen op aarde want het liefdevol helpen en omkijken naar elkaar is gegroeid met als gevolg dat het licht

 

bij velen in het hart weer is gaan schijnen !

 

 

In de komende blogs ga ik iets meer vertellen over dat licht wat aan het

 

groeien is bij de meeste mensen en wat dat voor positieve gevolgen heeft voor de toekomst.

 

 

MEDITATION POINT gaat weer open op

1 juni 2020!!!!

 

 

Wil je kennismaken met de piramide energie en een sessie boeken  neem dan snel contact op.

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0